Fredag eftermiddag den 19 mars

Fem en fredag, från elisamatilda.se, klicka på länken och besvara frågorna du också.

 1. När har du alla taggar utåt?
  Många tror att jag har sydländsk påbrå för de tycker att jag fäller ut alla taggarna när jag inte är överens med dem. Jag själv tycker bara att jag försöker förklara min syn på saken. De som inte känner mig tror jag är förbannad så fort jag säger emot. Det är faktiskt lite jobbigt.
 2. När känner du dig som mest bakom flötet?
  Det är sällan, det händer ofta att jag har fel men jag känner mig nog aldrig bakom flötet.
 3. Vad dammade du av senast?
  Det var nog min externa DVD-spelare, som jag inte använt på ett bra tag. Men häromdagen tittade jag på en gammal DVD-film.
 4. Vad har du för gammal surdeg som ligger?
  Min scooter, en Aprilia Scarabeo 100, har punka på bakdäcket sedan i höstas. Känner att det måste jag fixa för det är snart dags att ut och åka med den.
 5. Vad har du siktet inställt på?
  Först av allt vill jag ha vaccinering mot Covid-19. Sedan som surdegen, jag vill få ordning på Aprilian och åka ut på småvägarna med kameran i högsta hugg.

Jerry Williams Polarpris 2013Jag hittade en video från Polarpriset 2013 när Jerry Williams framträdde på sitt oefterhärmliga sätt. Vill du se den så klicka här. You never can tell. Höj volymen!

Det här inlägget postades i Corona, Foto, Musik, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Fredag eftermiddag den 19 mars

 1. Robert W skriver:

  Visst vore det skönt att ha vaccineringen bakom sig. Men det lär dröja. Jag tillhör fas 3 och det är mååånga kvar i fas 2.

 2. Paula Merio skriver:

  I byn där jag bor har vi mopperally varje sommar, folk kommer från när och fjärran, ställer först upp sina åkdon förstås så alla får beundra dem. Skotrar förekommer förstås också. Flera hundra deltagare åker en rutt med en massa klurigheter på vägen. Själv har jag fått stå o fota, men ingen har gett mig skjuts på bönpallen.
  Jag kan känna mig rätt obekväm om någon verkligen höjder rösten och viftar med armarna i ilska. Så gör inte finnar, dom säger bara perkele…

 3. A ROOM OF MY OWN skriver:

  jag väntar och väntar på det där brevet. visst vore det trevligt med riktig vår nu

 4. bokdamen skriver:

  Visst vill en bli vaccinerad så fort som möjligt. Men det lär dröja för min del, många före….

 5. Karoleen skriver:

  Låter väldigt härligt med en tur med Aprilian! Vi får hoppas att våren kommer snart så man får njuta av värmen och uppvaket av allt! Jag längtar också ut med kameran!

 6. Kina Hellquist skriver:

  Ilska kan vara uppfriskande, beroende på hur den uttrycks, för den kan också vara väldigt skrämmande, och kanske främst för personer som inte själva uttrycker sin ilska så öppet!
  Jerry Williams var verkligen härlig! Saknad! Ha det gott!

  • p169sun skriver:

   Jerry Williams hade så fantastisk utstrålning och känsla på scenen. Kolla på Sarah Dawn Finer i början på filmen, så hon rycks med, precis som jag. Han är mycket saknad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s