Lördag den 24 april

Det är kul med Elisamatilda och hennes Fem en fredag. Kolla mitt inlägg igår och kolla Elisamatilda. Det är i för sig roligt att försöka tänka till och svara på frågorna, men ändå roligare är kommentarerna man får och att läsa vad de andra skriver.

Tog en cykelrunda runt Växjösjön och en liten bit utmed Trummen också. Det såg så varmt ut inifrån men det var en rätt kylig vind så jag fick trampa på för att hålla värmen. Men jag var ju tvungen att stanna och ta lite kort också.

Idag har jag rehabtränat axeln, det har varit lite si och så med den träningen på sistone. Jag ska träna var tredje dag, det är nyttigt, jag märker ju det.
När jag gick för att sätta på bastun vid tretiden så träffade jag vår nya granne, som flyttar in nu på 1:a våningen i vårt hus, så jag fick en liten pratstund med honom och hälsade honom välkommen till Strandsnäckan. Han berättade att han var elektriker så behövde jag honom var det bara att säga till. Jag kommer att sakna Alle, det är han som flyttar ut och bygger hus. Men det här blir nog också bra, det tror jag.

Brorsan och jag badade som vanligt bastu sedan och det var precis som vanligt fantastiskt skönt. När vi bastat färdigt och duschat så sätter vi oss i vilstolarna och bara slappnar av och snackar och det är nog den bästa delen. Vi brukar dela på en stor kanna iskallt vatten också, det fanns inte på kartan i vår ungdom, då drack vi öl i bastun i bowlinghallen, efter varenda träning. Det var inte speciellt bra, först gör man av med en massa vätska ur kroppen när man bastar sedan dricker man öl och också förbränner vätska. Men, det var inte så vi tänkte DÅ.

Det börjar bli mycket folk vid Vattentorget nu, Körsbärsträden bakom Utvandrarnas Hus visar sig från sin bästa sida snart. Lite svettig var nog undertecknad när han kom hem.

Det här inlägget postades i Foto, Humanism, Kultur, Miljö, Motion, Sjukvård och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s