Fredag den 9 juli

Inget 5 en fredag idag

Nu har jag ju vant mig att på fredagsförmiddagarna titta in hos Elisamatilda för att se vilka frågor hon ställer den här fredagen. Det blev inget med det den här fredagen. Elisamatilda jobbar i rikets tjänst så hon har haft för mycket att göra för att hinna hitta på ”5 frågor en fredag”. Så kan det bli när det är regeringskris och man jobbar i rikets tjänst.

Städning i dödsboet

IMG_9554_1080Igår eftermiddag var vi tre av kusinerna som tömde skåp och lådor i huset vår farbror levde i under 78 år av sin 83 åriga levnad. Vi har ju tidigare hittat en massa fotografier som vi är intresserade av. Igår hittade vi fler, många fler, det blev en stor låda full med foton. Bland annat ett bröllopsfoto där jag var brudnäbb, ett foto jag aldrig sett tidigare, vad jag kan minnas. Det måste vara ett par år se’n…

Vi hittade förstås en hel del gamla bouppteckningar som kan användas om någon är intresserad av släktforskning. Men den allra häftigaste upptäckten, i en liten låda låg en klocka, en Rolex! Nja, jag är nog rätt säker på att det är en fejk-kopia, jag tittade på en bild på Bukowskis, där de hade en Rolex som såg likadan ut. Nästan, det fanns detaljer när man tittade noga som inte stämde. 

Aprilian

Igår var första gången efter min olycka med Aprilian som jag körde. Det gick förstås bra men jag ska nog köpa en ny hjälm och jag tror inte jag ska köra i kortbyxor igen. På kvällen igår fick jag ordentligt ont i bröstet, har troligen suttit och vridet mig i någon ställning som inte var bra för revbenen, när vi gick igenom innehållet i skåp och lådor igår. Idag är det mycket bättre även om jag känner av det fortfarande. 

Detta inlägg publicerades i Foto, IT-teknik, Kultur, Nostalgi, Sjukvård, Uncategorized och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s